De beste målene i tysk fotball

Hva er egentlig greia med tysk fotball? Det er jaggu ikke godt å si, men at landslaget er verdens beste er det vel liten tvil om. Nå skal jeg ikke snakke om selve landslaget, men om klubbfotballen, for akkurat den fascinerer meg enormt.

Jeg følger som sagt med på fotball, men jeg har ikke sett så mye tysk fotball, dessverre. Men fra jeg var barn og frem til i dag har man jo fått sett noen scoringer på sportsrevyen nå og da, og jeg har bitt meg merke i én ting: for noen mål som scores der!

Fantastiske mål!

Er det bare meg eller er det tilfelle at det er slik jeg sier? Jeg synes det scores så utrolig mange vidunderlige mål i Bundesliga, men det kan godt hende jeg tar feil. Det er så mye godt spill og så mange flotte angrep med påfølgende lekre avslutninger at det nesten ikke er til å tro.

Er det virkelig slik? Jeg tror faktisk det og det må vel være en grunn til at landslaget deres er det aller beste som finnes i verden pr. i dag. Jeg husker da Klopp var manager i Dortmund… himmel og hav for et lag det var den gang da, og for noen fantastiske scoringer som man fikk gleden av å se.

Jeg kikket litt på Youtube og fant en video med noen av de angivelig feteste målene som har blitt scoret i tysk fotball i moderne tid, og man kan vel trygt si at denne er med på å bekrefte mine mistanker. Det ligger et par perler der som knapt er til å tro, og spesielt det målet til Voronin fra nærmest sagt død vinkel mot München er fantastisk – for ikke å snakker om scoringen som troner på topp.

Uten at jeg skal si så forferdelig mye mer, så skal du egentlig bare sette deg tilbake å nyte videoen og all moroa!